28 Ağustos 2013 Çarşamba

Batunun en sevdiği oyuncaklardan biri: Lego

Malum her çocuğun olduğu gibi Batu'nun da fazlasıyla oyuncağı var. Ancak hem biz ebeveynler yenisini almadan durabiliyoruz hem de yaşları büyüdükçe çocukların yaşlarına uygun yeni oyuncaklara da ihtiyacı var diye düşünüyorum.
Toyzzshop'un online alışveriş sayfasına girip Oyuncakları gezerken hemen Batu'nun annemin evinde bizim çocukluğumzdan kalma Lego'larla nasıl oynadığı ve çok da keyif aldığı geldi aklıma. Ayrıca tatilde babasını özlediğinde "Babam gelcek, babam Lego alcak" demesi de bu oyuncaktan keyif aldığını düşündürmüştü bana.

Hemen yaşına uygun setlere baktım. Oyuncak kategorisinin altında yer alan Legoları direk markalardan bulmak da mümkün. Lego'ların yer aldığı sayfada  yaş aralığı 1'den başlayıp 12'ye kadar devam eden bir yelpaze var.
Hayvanat bahçesi treni tam Batu'ya göreydi. Yaş aralğı 1-5 idi. Kendisine de gösterdim hoşuna gitmişti sanki :)


Ama asıl sevinç paketimiz gelince oldu. Siparişimiz 3-4 gün içinde elimizde oldu. Oyuncak hediye paketi içinde gelince daha bir merak uyandırır ya; Toyzzshop'un hediye paketi özelliği çok hoşuma gitti.

 


Batu'nun meraklı gözlerle öncelikle paketin üzerindeki resimleri izlemesine bir bakın.


 Hayvanat bahçesi treni, treni oluşturan parçaların dışında bir zürafa ve bir de minik adamdan oluşuyor.


Batu paketi açıp zürafayı ve diğer parçaları görünce sevinçle parçaları birleştirmeye çalışıp, zürafayı bir an önce trenin içine oturtma hevesindeydi.
O an doğru bir seçim yaptığımızı anladım.



Çocuğunuza buaralar yeni oyuncaklar bakıyorsanız Lego'yu ve Hayvanat bahçesi treni'ni tavsiye ederim. Ayrıca Toyzzshop'un sayfası da hediye ve ürün seçiminde hem pratik hem hızlı. Bence denemeye değer :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder